Zoals elk jaar, doen we weer beroep op de steun van onze vele vrijwilligers!

Maandag wordt de tent gezet door de tentenfirma. Wij doen ondertussen al heel wat andere taken: kleine tenten zetten, het geleverde materiaal de juiste plaats zetten,…
Dinsdag is er heel wat werk voor iedereen en we verwachten dan ook veel volk! 
Woensdag
 gebeurt de inrichting en moeten de togen gezet worden. Woensdagavond moet het decor klaar zijn, zodat het geluid en de verlichting uitgetest kan worden.
Donderdag gebeurt de laatste afwerking.

Tijdens het festival kunnen we ook helpende handen gebruiken voor allerhande taken, zoals opdienen, de bediening van de eetstanden, het dagelijks opruimen van het terrein,…

Zondagavond beginnen we onmiddelijk na de voorstelling de tent op te ruimen.
Maandag doen we weeral beroep op …iedereen. Vooral ’s morgens is er dan meestal een gebrek aan helpende handen. Na een weekend feesten & werken is dit een moeilijke opgave, dat weten we allemaal uit eigen ervaring. Onze buitenlandse gasten vertrekken ook op dat ogenblik, menige traan moet nog vloeien… Maar, als er voldoende helpers zijn, is alles maandagavond opgeruimd. We rekenen dus op iedereen!

We zullen ook jaar Beeple gebruiken om de planning op te maken. Als je naar planning.dekrekels.be gaat en je hebt reeds een account van vorig jaar, kan je je zelf inschrijven voor de concrete taken tijdens het festival. Als je nog geen account hebt, kan je een nieuwe account aanmaken.